уторак, 19. фебруар 2019.

Hotel Splendido, Prcanj







Hotel "Splendido" predstavlja uređeni kompleks adaptirane stare palate na samoj obali mora, i prostranog spoljnog dela u autentičnom primorskom ambijentu na zapadnoj obali Bokokotorskog zaliva, na idealnoj lokaciji u podnožju brda, između lokalnog puta i mora, na ulazu u gradić Prčanj.

Hotel Splendido - Naselje Prčanj se prvi put spominje još u 13. vijeku i zavičaj je čuvenih bokeških pomoraca koji su ga proslavili u 17. i 18. vijeku, ali i kao veoma cjenjena vazdušna banja, u kojoj se sudaraju blaga mediteranska i planinska klima. Prčanj je zaštićan kao prirodno i kulturno istorijsko nasleđe u neposrednoj blizini Kotora a UNESCO ga je uvrstio u listu Svetskog kulturnog nasleđa.

Ukupni kapacitet hotela je 73+30 kreveta u 43 smeštajna prostora: 3 apartmana, 40 dvokrevetnih soba, od kojih su 15 sa odvojenim krevetima [twin bed] i 25 sa francuskom ležajem [double bed]. Neke sobe posjeduju i treći, pomoćni ležaj za decu, kao i krevetac.

Sve sobe su opremljene savremenim telefonskim aparatima i PC računarima sa širokopojasnim pristupom internetu [2Mb/s].

Javni deo hotela čine italijanski restoran ”Tramontana” sa 84 mesta, a restoranska terasa istog kapaciteta, bar, svečana sala sa 40 mesta, kao i sala za sastanke.

Na samoj obali nalaze se dve plaže [jedna peščana i jedna popločana], marina za jahte, spoljni bazen sa morskom vodom i spoljni bar.

Do hotela se moze doci i brodom pošto u sklopu hotelskog kompleksa postoji pristanište sa vezovima za jahte [opremljeno sa vodom i strujom].

U okviru hotelskog kompleksa nalazi se i salon za masažu, pedikir, manikir, kozmetičar, kao i služba za rentiranje bicikala, skutera, DVD klub. Moguće je i iznajmljivanje malih čamaca. Hotel ima i sopstveni pokriveni parking sa 24/7 zaštitom automobila.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

Постави коментар

Kontakt rezervacija

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz