уторак, 19. фебруар 2019.

Hotel Bokeljski Dvori, Kotor







Hotel Bokeljski Dvori nalazi se na priobalnom putu od Kotora prema Tivtu na 3 km, u podnožju zelenog pojasa Vrmac.

Hotel je udaljen 10 km od Aerodroma Tivat, a 7 km od trajekta Lepetani-Kamenari. Na 10m od Hotela pruža se 200 metara dugacka plaža. U neposrednoj blizini hotela nalazi se marina za pristajanje i vez jahti i brodova.

Zahvaljujuci ambijentalnim uslovima i klimatskim faktorima ovo podrucje obiluje specifiènom klimom pogodnom za sve plucne bolesti.

Hotel Bokeljski Dvori je sam za sebe ambijent koji predstavlja oazu mira i plemenite opuštenosti u mediteranskom zelenilu. Poznat je po tradicionalnoj ljubaznosti, gostoprimstvu i kvalitetu koji pruža.

Radi neprekidno veæ 30 godina. Radi otvorenog tipa, a pruža i usluge: nocenja, polupansiona i punog pansiona.

Poznat je kao priznat organizator raznih manifestacija, kao sto su: poslovni banket-ruckovi, koktel partiji, svadbena veselja, lovacki skupovi i dr. Pruža tradicionalno bogat asortiman svih vrsta jela od mesa, ribe i morskih plodova.

Hotel raspolaže sa 2 parkinga kapaciteta do 25 automobila, i prilazom za autobuse, 5 terasa u 3 nivoa kapaciteta 200 mesta, restoranski prostor kapaciteta 120 mesta, aperitiv barom, 10 soba [dvokrevetne i trokrevetne sobe] kapaciteta 28 ležaja. Sve sobe su sa kupatilima i klimatizovane. Seat soba ima balkone okrenute prema mora sa savršenim pogledom na Kotorski zaliv.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

Постави коментар

Kontakt rezervacija

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz