уторак, 19. фебруар 2019.

Hotel Amfora, Kotor







Hotel Amfora nalazi se u Orahovcu u kotorskom zalivu. Izgrađen je na samoj obali mora sa pogledom na zaliv. Hotel je u blizini kotorskog starog grada, jednog od najpoznatijih gradova u Mediteranu, koji je uvršten u UNESCO svijetsku prirodnu i kulturnu baštinu.

Mesto Orahovac je prepoznatljiv po velikom broju sunčanih dana, čistoj vodi, uzgajalištima školjki i ribe, ribarima i četiristogodišnjem hrastu. Mjesto je dobro povezano lokalnim saobraćajem prema Kotoru i Herceg Novom. Orahovac je udaljen 20 km od aerodroma Tivat, 70 km od luke Bar, 50 km od aerodroma Ćilipi, i 100 km od Podgorice.

Položaj: u manjem ribarskom mestu, idealan za odmor, manjom ulicom odvojen od manje šljunkovite plaže, sa prelepim panoramskim pogledom na bokokotorski zaliv, na oko 10 ikm je udaljen od starog dela grada, linijski prevoz je udaljn oko 50m.

Hotel: 2006 novoizgrađeni objekat, sa elegantnim ambijentom, klimatizovan, poseduje restoran sa terasom [PP = doručak i večera na bazi švedskog stola], a la carte restoran sa veoma dobrom kuhinjom, bar, WIFI, parking prostor sa nadzorom.

Sobe: 12: prostrane, studio moderan i komforan, oko 32 m², sa kupatilom [tuš, wc], fen, telefon, SATV, minibar, sef, klima uređaj, prostrani balkon ili terasa. Kategorija A sa pogledom na brdo, Kategorija B sa pogledom na more.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

Постави коментар

Kontakt rezervacija

Your Name :
Your Email :
Subject :
Message :
Image (case-sensitive):

Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz